završni rad
NE-SACCHAROMYCES KVASCI U VINARSTVU

Paval Antonić (2016)
Veleučilište u Rijeci
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad

Antonić, P. (2016). NE-SACCHAROMYCES KVASCI U VINARSTVU (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:546166

Antonić, Paval. "NE-SACCHAROMYCES KVASCI U VINARSTVU." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:546166

Antonić, Paval. "NE-SACCHAROMYCES KVASCI U VINARSTVU." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:546166

Antonić, P. (2016). 'NE-SACCHAROMYCES KVASCI U VINARSTVU', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 22.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:546166

Antonić P. NE-SACCHAROMYCES KVASCI U VINARSTVU [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2016 [pristupljeno 22.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:546166

P. Antonić, "NE-SACCHAROMYCES KVASCI U VINARSTVU", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:546166