Jagodnik, L. (2022). TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE AROMATIZIRANOG VINA I LIKERA OD VINA TERAN (VITIS VINIFERA L.) SA DODATKOM ETERIČNOG ULJA LAVANDE (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:713014
Jagodnik, Leonardo. "TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE AROMATIZIRANOG VINA I LIKERA OD VINA TERAN (VITIS VINIFERA L.) SA DODATKOM ETERIČNOG ULJA LAVANDE." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:713014
Jagodnik, Leonardo. "TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE AROMATIZIRANOG VINA I LIKERA OD VINA TERAN (VITIS VINIFERA L.) SA DODATKOM ETERIČNOG ULJA LAVANDE." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:713014
Jagodnik, L. (2022). 'TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE AROMATIZIRANOG VINA I LIKERA OD VINA TERAN (VITIS VINIFERA L.) SA DODATKOM ETERIČNOG ULJA LAVANDE', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 12.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:713014
Jagodnik L. TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE AROMATIZIRANOG VINA I LIKERA OD VINA TERAN (VITIS VINIFERA L.) SA DODATKOM ETERIČNOG ULJA LAVANDE [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2022 [pristupljeno 12.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:713014
L. Jagodnik, "TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE AROMATIZIRANOG VINA I LIKERA OD VINA TERAN (VITIS VINIFERA L.) SA DODATKOM ETERIČNOG ULJA LAVANDE", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:713014