prikaz prve stranice dokumenta Učestalost konzumacije sušenih mesnih proizvoda
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Učestalost konzumacije sušenih mesnih proizvoda

Kukuljan, Tijana
Veleučilište u Rijeci

Citirajte ovaj rad

Kukuljan, T. (2023). Učestalost konzumacije sušenih mesnih proizvoda (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:633966

Kukuljan, Tijana. "Učestalost konzumacije sušenih mesnih proizvoda." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:633966

Kukuljan, Tijana. "Učestalost konzumacije sušenih mesnih proizvoda." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:633966

Kukuljan, T. (2023). 'Učestalost konzumacije sušenih mesnih proizvoda', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:633966

Kukuljan T. Učestalost konzumacije sušenih mesnih proizvoda [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2023 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:633966

T. Kukuljan, "Učestalost konzumacije sušenih mesnih proizvoda", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:633966

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.