Benčić, L. (2017). UTJECAJ SORTE KRUŠKE I DULJINE ODLEŽAVANJA NA KVALITETU LIKERA OD KRUŠKE I MEDA (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:790054
Benčić, Lucia. "UTJECAJ SORTE KRUŠKE I DULJINE ODLEŽAVANJA NA KVALITETU LIKERA OD KRUŠKE I MEDA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:790054
Benčić, Lucia. "UTJECAJ SORTE KRUŠKE I DULJINE ODLEŽAVANJA NA KVALITETU LIKERA OD KRUŠKE I MEDA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:790054
Benčić, L. (2017). 'UTJECAJ SORTE KRUŠKE I DULJINE ODLEŽAVANJA NA KVALITETU LIKERA OD KRUŠKE I MEDA', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:790054
Benčić L. UTJECAJ SORTE KRUŠKE I DULJINE ODLEŽAVANJA NA KVALITETU LIKERA OD KRUŠKE I MEDA [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2017 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:790054
L. Benčić, "UTJECAJ SORTE KRUŠKE I DULJINE ODLEŽAVANJA NA KVALITETU LIKERA OD KRUŠKE I MEDA", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:790054