University of Applied Sciences of Rijeka Agricultural Department
Cite this document
Škrlj, M. (2016). UTJECAJ BIOLOŠKOG OTKISELJAVANJA PRIMJENOM KVASCA I MLIJEČNO-KISELIH BAKTERIJA NA KAKVOĆU VINA TERAN (Undergraduate thesis). Rijeka: University of Applied Sciences of Rijeka. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:315272
Škrlj, Marko. "UTJECAJ BIOLOŠKOG OTKISELJAVANJA PRIMJENOM KVASCA I MLIJEČNO-KISELIH BAKTERIJA NA KAKVOĆU VINA TERAN." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:315272
Škrlj, Marko. "UTJECAJ BIOLOŠKOG OTKISELJAVANJA PRIMJENOM KVASCA I MLIJEČNO-KISELIH BAKTERIJA NA KAKVOĆU VINA TERAN." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:315272
Škrlj, M. (2016). 'UTJECAJ BIOLOŠKOG OTKISELJAVANJA PRIMJENOM KVASCA I MLIJEČNO-KISELIH BAKTERIJA NA KAKVOĆU VINA TERAN', Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, accessed 22 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:315272
Škrlj M. UTJECAJ BIOLOŠKOG OTKISELJAVANJA PRIMJENOM KVASCA I MLIJEČNO-KISELIH BAKTERIJA NA KAKVOĆU VINA TERAN [Undergraduate thesis]. Rijeka: University of Applied Sciences of Rijeka; 2016 [cited 2024 September 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:315272
M. Škrlj, "UTJECAJ BIOLOŠKOG OTKISELJAVANJA PRIMJENOM KVASCA I MLIJEČNO-KISELIH BAKTERIJA NA KAKVOĆU VINA TERAN", Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, Rijeka, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:315272