Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ BIOLOŠKOG OTKISELJAVANJA PRIMJENOM KVASCA I MLIJEČNO-KISELIH BAKTERIJA NA KAKVOĆU VINA TERAN

Marko Škrlj (2016)
Veleučilište u Rijeci
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad

Škrlj, M. (2016). UTJECAJ BIOLOŠKOG OTKISELJAVANJA PRIMJENOM KVASCA I MLIJEČNO-KISELIH BAKTERIJA NA KAKVOĆU VINA TERAN (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:315272

Škrlj, Marko. "UTJECAJ BIOLOŠKOG OTKISELJAVANJA PRIMJENOM KVASCA I MLIJEČNO-KISELIH BAKTERIJA NA KAKVOĆU VINA TERAN." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:315272

Škrlj, Marko. "UTJECAJ BIOLOŠKOG OTKISELJAVANJA PRIMJENOM KVASCA I MLIJEČNO-KISELIH BAKTERIJA NA KAKVOĆU VINA TERAN." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:315272

Škrlj, M. (2016). 'UTJECAJ BIOLOŠKOG OTKISELJAVANJA PRIMJENOM KVASCA I MLIJEČNO-KISELIH BAKTERIJA NA KAKVOĆU VINA TERAN', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 11.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:315272

Škrlj M. UTJECAJ BIOLOŠKOG OTKISELJAVANJA PRIMJENOM KVASCA I MLIJEČNO-KISELIH BAKTERIJA NA KAKVOĆU VINA TERAN [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2016 [pristupljeno 11.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:315272

M. Škrlj, "UTJECAJ BIOLOŠKOG OTKISELJAVANJA PRIMJENOM KVASCA I MLIJEČNO-KISELIH BAKTERIJA NA KAKVOĆU VINA TERAN", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:315272