master's thesis
UTJECAJ ANTIOKSIDATIVNIH TANINA NA RAZINU SUMPORNOG DIOKSIDA U BIJELIM VINIMA

Jeličić, Marijo
The Polytechnic of Rijeka
Agricultural Department

Cite this document

Jeličić, M. (2020). UTJECAJ ANTIOKSIDATIVNIH TANINA NA RAZINU SUMPORNOG DIOKSIDA U BIJELIM VINIMA (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:691265

Jeličić, Marijo. "UTJECAJ ANTIOKSIDATIVNIH TANINA NA RAZINU SUMPORNOG DIOKSIDA U BIJELIM VINIMA." Master's thesis, The Polytechnic of Rijeka, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:691265

Jeličić, Marijo. "UTJECAJ ANTIOKSIDATIVNIH TANINA NA RAZINU SUMPORNOG DIOKSIDA U BIJELIM VINIMA." Master's thesis, The Polytechnic of Rijeka, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:691265

Jeličić, M. (2020). 'UTJECAJ ANTIOKSIDATIVNIH TANINA NA RAZINU SUMPORNOG DIOKSIDA U BIJELIM VINIMA', Master's thesis, The Polytechnic of Rijeka, accessed 29 November 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:691265

Jeličić M. UTJECAJ ANTIOKSIDATIVNIH TANINA NA RAZINU SUMPORNOG DIOKSIDA U BIJELIM VINIMA [Master's thesis]. Poreč: The Polytechnic of Rijeka; 2020 [cited 2022 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:691265

M. Jeličić, "UTJECAJ ANTIOKSIDATIVNIH TANINA NA RAZINU SUMPORNOG DIOKSIDA U BIJELIM VINIMA", Master's thesis, The Polytechnic of Rijeka, Poreč, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:691265

Please login to the repository to save this object to your list.