specijalistički diplomski stručni
UTJECAJ ANTIOKSIDATIVNIH TANINA NA RAZINU SUMPORNOG DIOKSIDA U BIJELIM VINIMA

Jeličić, Marijo
Veleučilište u Rijeci
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Jeličić, M. (2020). UTJECAJ ANTIOKSIDATIVNIH TANINA NA RAZINU SUMPORNOG DIOKSIDA U BIJELIM VINIMA (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:691265

Jeličić, Marijo. "UTJECAJ ANTIOKSIDATIVNIH TANINA NA RAZINU SUMPORNOG DIOKSIDA U BIJELIM VINIMA." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:691265

Jeličić, Marijo. "UTJECAJ ANTIOKSIDATIVNIH TANINA NA RAZINU SUMPORNOG DIOKSIDA U BIJELIM VINIMA." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:691265

Jeličić, M. (2020). 'UTJECAJ ANTIOKSIDATIVNIH TANINA NA RAZINU SUMPORNOG DIOKSIDA U BIJELIM VINIMA', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, citirano: 03.05.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:691265

Jeličić M. UTJECAJ ANTIOKSIDATIVNIH TANINA NA RAZINU SUMPORNOG DIOKSIDA U BIJELIM VINIMA [Specijalistički diplomski stručni]. Poreč: Veleučilište u Rijeci; 2020 [pristupljeno 03.05.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:691265

M. Jeličić, "UTJECAJ ANTIOKSIDATIVNIH TANINA NA RAZINU SUMPORNOG DIOKSIDA U BIJELIM VINIMA", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, Poreč, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:691265

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.