University of Applied Sciences of Rijeka Agricultural Department
Cite this document
Rossi, L. (2015). UTJECAJ RAZLIČITIH NAČINA UBRZANOG STARENJA RAKIJE LOZOVAČE NA KVALITETU KONAČNOG PROIZVODA (Undergraduate thesis). Poreč: University of Applied Sciences of Rijeka. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:545755
Rossi, Luka. "UTJECAJ RAZLIČITIH NAČINA UBRZANOG STARENJA RAKIJE LOZOVAČE NA KVALITETU KONAČNOG PROIZVODA." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:545755
Rossi, Luka. "UTJECAJ RAZLIČITIH NAČINA UBRZANOG STARENJA RAKIJE LOZOVAČE NA KVALITETU KONAČNOG PROIZVODA." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:545755
Rossi, L. (2015). 'UTJECAJ RAZLIČITIH NAČINA UBRZANOG STARENJA RAKIJE LOZOVAČE NA KVALITETU KONAČNOG PROIZVODA', Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:545755
Rossi L. UTJECAJ RAZLIČITIH NAČINA UBRZANOG STARENJA RAKIJE LOZOVAČE NA KVALITETU KONAČNOG PROIZVODA [Undergraduate thesis]. Poreč: University of Applied Sciences of Rijeka; 2015 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:545755
L. Rossi, "UTJECAJ RAZLIČITIH NAČINA UBRZANOG STARENJA RAKIJE LOZOVAČE NA KVALITETU KONAČNOG PROIZVODA", Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, Poreč, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:545755