Rossi, L. (2015). UTJECAJ RAZLIČITIH NAČINA UBRZANOG STARENJA RAKIJE LOZOVAČE NA KVALITETU KONAČNOG PROIZVODA (Završni rad). Poreč: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:545755
Rossi, Luka. "UTJECAJ RAZLIČITIH NAČINA UBRZANOG STARENJA RAKIJE LOZOVAČE NA KVALITETU KONAČNOG PROIZVODA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:545755
Rossi, Luka. "UTJECAJ RAZLIČITIH NAČINA UBRZANOG STARENJA RAKIJE LOZOVAČE NA KVALITETU KONAČNOG PROIZVODA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:545755
Rossi, L. (2015). 'UTJECAJ RAZLIČITIH NAČINA UBRZANOG STARENJA RAKIJE LOZOVAČE NA KVALITETU KONAČNOG PROIZVODA', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:545755
Rossi L. UTJECAJ RAZLIČITIH NAČINA UBRZANOG STARENJA RAKIJE LOZOVAČE NA KVALITETU KONAČNOG PROIZVODA [Završni rad]. Poreč: Veleučilište u Rijeci; 2015 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:545755
L. Rossi, "UTJECAJ RAZLIČITIH NAČINA UBRZANOG STARENJA RAKIJE LOZOVAČE NA KVALITETU KONAČNOG PROIZVODA", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Poreč, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:545755