prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON

Vuina, Katarina
The Polytechnic of Rijeka
Agricultural Department

Cite this document

Vuina, K. (2017). UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:695238

Vuina, Katarina. "UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON." Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:695238

Vuina, Katarina. "UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON." Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:695238

Vuina, K. (2017). 'UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON', Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, accessed 29 September 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:695238

Vuina K. UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON [Undergraduate thesis]. Rijeka: The Polytechnic of Rijeka; 2017 [cited 2020 September 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:695238

K. Vuina, "UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON", Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, Rijeka, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:695238

Islandora Bookmark - Please login to use this feature