Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON

Katarina Vuina (2017)
Veleučilište u Rijeci
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad

Vuina, K. (2017). UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:695238

Vuina, Katarina. "UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:695238

Vuina, Katarina. "UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:695238

Vuina, K. (2017). 'UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 14.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:695238

Vuina K. UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2017 [pristupljeno 14.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:695238

K. Vuina, "UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:695238