Vuina, K. (2017). UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:695238
Vuina, Katarina. "UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:695238
Vuina, Katarina. "UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:695238
Vuina, K. (2017). 'UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 12.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:695238
Vuina K. UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2017 [pristupljeno 12.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:695238
K. Vuina, "UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:695238