prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON

Vuina, Katarina
Veleučilište u Rijeci
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Vuina, K. (2017). UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:695238

Vuina, Katarina. "UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:695238

Vuina, Katarina. "UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:695238

Vuina, K. (2017). 'UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 01.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:695238

Vuina K. UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2017 [pristupljeno 01.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:695238

K. Vuina, "UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:695238

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.