Martuslović, N. (2018). IMPLEMENTACIJA HACCP SUSTAVA I PRIMJENA HALAL
KVALITETE U HOTELU „ALHAMBRA“ (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:949659
Martuslović, Nikolina. "IMPLEMENTACIJA HACCP SUSTAVA I PRIMJENA HALAL
KVALITETE U HOTELU „ALHAMBRA“." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:949659
Martuslović, Nikolina. "IMPLEMENTACIJA HACCP SUSTAVA I PRIMJENA HALAL
KVALITETE U HOTELU „ALHAMBRA“." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:949659
Martuslović, N. (2018). 'IMPLEMENTACIJA HACCP SUSTAVA I PRIMJENA HALAL
KVALITETE U HOTELU „ALHAMBRA“', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:949659
Martuslović N. IMPLEMENTACIJA HACCP SUSTAVA I PRIMJENA HALAL
KVALITETE U HOTELU „ALHAMBRA“ [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2018 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:949659
N. Martuslović, "IMPLEMENTACIJA HACCP SUSTAVA I PRIMJENA HALAL
KVALITETE U HOTELU „ALHAMBRA“", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:949659