Glavan, Lj. (2018). PRIMJENA HACCP-a U HOTELU PUNTA S
PREHRAMBENIM PROIZVODIMA BEZ GLUTENA (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:288609
Glavan, Ljubica. "PRIMJENA HACCP-a U HOTELU PUNTA S
PREHRAMBENIM PROIZVODIMA BEZ GLUTENA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:288609
Glavan, Ljubica. "PRIMJENA HACCP-a U HOTELU PUNTA S
PREHRAMBENIM PROIZVODIMA BEZ GLUTENA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:288609
Glavan, Lj. (2018). 'PRIMJENA HACCP-a U HOTELU PUNTA S
PREHRAMBENIM PROIZVODIMA BEZ GLUTENA', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 11.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:288609
Glavan Lj. PRIMJENA HACCP-a U HOTELU PUNTA S
PREHRAMBENIM PROIZVODIMA BEZ GLUTENA [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2018 [pristupljeno 11.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:288609
Lj. Glavan, "PRIMJENA HACCP-a U HOTELU PUNTA S
PREHRAMBENIM PROIZVODIMA BEZ GLUTENA", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:288609