završni rad
PRIMJENA HACCP-a U HOTELU PUNTA S PREHRAMBENIM PROIZVODIMA BEZ GLUTENA

Ljubica Glavan (2018)
Veleučilište u Rijeci
Odjel sigurnosti na radu
Citirajte ovaj rad

Glavan, Lj. (2018). PRIMJENA HACCP-a U HOTELU PUNTA S PREHRAMBENIM PROIZVODIMA BEZ GLUTENA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:288609

Glavan, Ljubica. "PRIMJENA HACCP-a U HOTELU PUNTA S PREHRAMBENIM PROIZVODIMA BEZ GLUTENA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:288609

Glavan, Ljubica. "PRIMJENA HACCP-a U HOTELU PUNTA S PREHRAMBENIM PROIZVODIMA BEZ GLUTENA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:288609

Glavan, Lj. (2018). 'PRIMJENA HACCP-a U HOTELU PUNTA S PREHRAMBENIM PROIZVODIMA BEZ GLUTENA', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 20.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:288609

Glavan Lj. PRIMJENA HACCP-a U HOTELU PUNTA S PREHRAMBENIM PROIZVODIMA BEZ GLUTENA [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2018 [pristupljeno 20.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:288609

Lj. Glavan, "PRIMJENA HACCP-a U HOTELU PUNTA S PREHRAMBENIM PROIZVODIMA BEZ GLUTENA", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:288609