prikaz prve stranice dokumenta AROMATIČNO I ZAČINSKO BILJE U GASTRONOMIJI NA  PODRUČJU ROVINJŠTINE
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
AROMATIČNO I ZAČINSKO BILJE U GASTRONOMIJI NA PODRUČJU ROVINJŠTINE

Mešanović, Tea
Veleučilište u Rijeci
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Mešanović, T. (2020). AROMATIČNO I ZAČINSKO BILJE U GASTRONOMIJI NA PODRUČJU ROVINJŠTINE (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:885766

Mešanović, Tea. "AROMATIČNO I ZAČINSKO BILJE U GASTRONOMIJI NA PODRUČJU ROVINJŠTINE." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:885766

Mešanović, Tea. "AROMATIČNO I ZAČINSKO BILJE U GASTRONOMIJI NA PODRUČJU ROVINJŠTINE." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:885766

Mešanović, T. (2020). 'AROMATIČNO I ZAČINSKO BILJE U GASTRONOMIJI NA PODRUČJU ROVINJŠTINE', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 13.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:885766

Mešanović T. AROMATIČNO I ZAČINSKO BILJE U GASTRONOMIJI NA PODRUČJU ROVINJŠTINE [Završni rad]. Poreč: Veleučilište u Rijeci; 2020 [pristupljeno 13.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:885766

T. Mešanović, "AROMATIČNO I ZAČINSKO BILJE U GASTRONOMIJI NA PODRUČJU ROVINJŠTINE", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Poreč, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:885766

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.