Mešanović, T. (2020). AROMATIČNO I ZAČINSKO BILJE U GASTRONOMIJI NA
PODRUČJU ROVINJŠTINE (Završni rad). Poreč: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:885766
Mešanović, Tea. "AROMATIČNO I ZAČINSKO BILJE U GASTRONOMIJI NA
PODRUČJU ROVINJŠTINE." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:885766
Mešanović, Tea. "AROMATIČNO I ZAČINSKO BILJE U GASTRONOMIJI NA
PODRUČJU ROVINJŠTINE." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:885766
Mešanović, T. (2020). 'AROMATIČNO I ZAČINSKO BILJE U GASTRONOMIJI NA
PODRUČJU ROVINJŠTINE', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:885766
Mešanović T. AROMATIČNO I ZAČINSKO BILJE U GASTRONOMIJI NA
PODRUČJU ROVINJŠTINE [Završni rad]. Poreč: Veleučilište u Rijeci; 2020 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:885766
T. Mešanović, "AROMATIČNO I ZAČINSKO BILJE U GASTRONOMIJI NA
PODRUČJU ROVINJŠTINE", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Poreč, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:885766