prikaz prve stranice dokumenta Materijalno poslovanje hotelske kuhinje i utjecaj pandemije COVID-19 na kuhinjske budžete
Rad nije dostupan
specijalistički diplomski stručni
Materijalno poslovanje hotelske kuhinje i utjecaj pandemije COVID-19 na kuhinjske budžete

Bešlić, Saša
Veleučilište u Rijeci
Poslovni odjel

Citirajte ovaj rad

Bešlić, S. (2021). Materijalno poslovanje hotelske kuhinje i utjecaj pandemije COVID-19 na kuhinjske budžete (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:382544

Bešlić, Saša. "Materijalno poslovanje hotelske kuhinje i utjecaj pandemije COVID-19 na kuhinjske budžete." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:382544

Bešlić, Saša. "Materijalno poslovanje hotelske kuhinje i utjecaj pandemije COVID-19 na kuhinjske budžete." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:382544

Bešlić, S. (2021). 'Materijalno poslovanje hotelske kuhinje i utjecaj pandemije COVID-19 na kuhinjske budžete', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, citirano: 23.05.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:382544

Bešlić S. Materijalno poslovanje hotelske kuhinje i utjecaj pandemije COVID-19 na kuhinjske budžete [Specijalistički diplomski stručni]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2021 [pristupljeno 23.05.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:382544

S. Bešlić, "Materijalno poslovanje hotelske kuhinje i utjecaj pandemije COVID-19 na kuhinjske budžete", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:382544

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.