Salečić, L. (2021). ALTERNATIVNE METODE SUMPORNOG DIOKSIDA U PROIZVODNJI VINA (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:382808
Salečić, Luka. "ALTERNATIVNE METODE SUMPORNOG DIOKSIDA U PROIZVODNJI VINA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:382808
Salečić, Luka. "ALTERNATIVNE METODE SUMPORNOG DIOKSIDA U PROIZVODNJI VINA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:382808
Salečić, L. (2021). 'ALTERNATIVNE METODE SUMPORNOG DIOKSIDA U PROIZVODNJI VINA', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:382808
Salečić L. ALTERNATIVNE METODE SUMPORNOG DIOKSIDA U PROIZVODNJI VINA [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2021 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:382808
L. Salečić, "ALTERNATIVNE METODE SUMPORNOG DIOKSIDA U PROIZVODNJI VINA", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:382808