prikaz prve stranice dokumenta Karakteristike vina malvazija istarska (Vitis vinifera L.) proizvedenog korištenjem ne-saccharomyces kvasaca lanchanchea termotolerans
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Karakteristike vina malvazija istarska (Vitis vinifera L.) proizvedenog korištenjem ne-saccharomyces kvasaca lanchanchea termotolerans

Legović, Tanja
Veleučilište u Rijeci
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Legović, T. (2023). Karakteristike vina malvazija istarska (Vitis vinifera L.) proizvedenog korištenjem ne-saccharomyces kvasaca lanchanchea termotolerans (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:135993

Legović, Tanja. "Karakteristike vina malvazija istarska (Vitis vinifera L.) proizvedenog korištenjem ne-saccharomyces kvasaca lanchanchea termotolerans." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:135993

Legović, Tanja. "Karakteristike vina malvazija istarska (Vitis vinifera L.) proizvedenog korištenjem ne-saccharomyces kvasaca lanchanchea termotolerans." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:135993

Legović, T. (2023). 'Karakteristike vina malvazija istarska (Vitis vinifera L.) proizvedenog korištenjem ne-saccharomyces kvasaca lanchanchea termotolerans', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:135993

Legović T. Karakteristike vina malvazija istarska (Vitis vinifera L.) proizvedenog korištenjem ne-saccharomyces kvasaca lanchanchea termotolerans [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2023 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:135993

T. Legović, "Karakteristike vina malvazija istarska (Vitis vinifera L.) proizvedenog korištenjem ne-saccharomyces kvasaca lanchanchea termotolerans", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:135993

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.