Brgić, I. (2023). Sadržaj fenolnih tvari u voću s EKO certifikatom (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:227682
Brgić, Igor. "Sadržaj fenolnih tvari u voću s EKO certifikatom." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:227682
Brgić, Igor. "Sadržaj fenolnih tvari u voću s EKO certifikatom." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:227682
Brgić, I. (2023). 'Sadržaj fenolnih tvari u voću s EKO certifikatom', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:227682
Brgić I. Sadržaj fenolnih tvari u voću s EKO certifikatom [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2023 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:227682
I. Brgić, "Sadržaj fenolnih tvari u voću s EKO certifikatom", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:227682