Meringer, F. (2016). SUSTAVOM SIGURNOSTI HRANE DO UNAPRJEĐENJA KVALITETE U HOTELSKOM PODUZEĆU (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:016118
Meringer, Frana. "SUSTAVOM SIGURNOSTI HRANE DO UNAPRJEĐENJA KVALITETE U HOTELSKOM PODUZEĆU." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:016118
Meringer, Frana. "SUSTAVOM SIGURNOSTI HRANE DO UNAPRJEĐENJA KVALITETE U HOTELSKOM PODUZEĆU." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:016118
Meringer, F. (2016). 'SUSTAVOM SIGURNOSTI HRANE DO UNAPRJEĐENJA KVALITETE U HOTELSKOM PODUZEĆU', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:016118
Meringer F. SUSTAVOM SIGURNOSTI HRANE DO UNAPRJEĐENJA KVALITETE U HOTELSKOM PODUZEĆU [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2016 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:016118
F. Meringer, "SUSTAVOM SIGURNOSTI HRANE DO UNAPRJEĐENJA KVALITETE U HOTELSKOM PODUZEĆU", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:016118