završni rad
SUSTAVOM SIGURNOSTI HRANE DO UNAPRJEĐENJA KVALITETE U HOTELSKOM PODUZEĆU

Frana Meringer (2016)
Veleučilište u Rijeci
Odjel sigurnosti na radu
Citirajte ovaj rad...

Meringer, F. (2016). SUSTAVOM SIGURNOSTI HRANE DO UNAPRJEĐENJA KVALITETE U HOTELSKOM PODUZEĆU (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:016118

Meringer, Frana. "SUSTAVOM SIGURNOSTI HRANE DO UNAPRJEĐENJA KVALITETE U HOTELSKOM PODUZEĆU." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:016118

Meringer, Frana. "SUSTAVOM SIGURNOSTI HRANE DO UNAPRJEĐENJA KVALITETE U HOTELSKOM PODUZEĆU." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:016118

Meringer, F. (2016). 'SUSTAVOM SIGURNOSTI HRANE DO UNAPRJEĐENJA KVALITETE U HOTELSKOM PODUZEĆU', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 17.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:016118

Meringer F. SUSTAVOM SIGURNOSTI HRANE DO UNAPRJEĐENJA KVALITETE U HOTELSKOM PODUZEĆU [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2016 [pristupljeno 17.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:016118

F. Meringer, "SUSTAVOM SIGURNOSTI HRANE DO UNAPRJEĐENJA KVALITETE U HOTELSKOM PODUZEĆU", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:016118