Cupać, A. (2017). PROCES PROIZVODNJE JOGURTA I OBRADE MLIJEKA U ODNOSU NA SIGURNOST I ZAŠTITU U TVRTCI PIK d.d. RIJEKA (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:162176
Cupać, Andrea. "PROCES PROIZVODNJE JOGURTA I OBRADE MLIJEKA U ODNOSU NA SIGURNOST I ZAŠTITU U TVRTCI PIK d.d. RIJEKA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:162176
Cupać, Andrea. "PROCES PROIZVODNJE JOGURTA I OBRADE MLIJEKA U ODNOSU NA SIGURNOST I ZAŠTITU U TVRTCI PIK d.d. RIJEKA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:162176
Cupać, A. (2017). 'PROCES PROIZVODNJE JOGURTA I OBRADE MLIJEKA U ODNOSU NA SIGURNOST I ZAŠTITU U TVRTCI PIK d.d. RIJEKA', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 24.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:162176
Cupać A. PROCES PROIZVODNJE JOGURTA I OBRADE MLIJEKA U ODNOSU NA SIGURNOST I ZAŠTITU U TVRTCI PIK d.d. RIJEKA [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2017 [pristupljeno 24.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:162176
A. Cupać, "PROCES PROIZVODNJE JOGURTA I OBRADE MLIJEKA U ODNOSU NA SIGURNOST I ZAŠTITU U TVRTCI PIK d.d. RIJEKA", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:162176