Saina, A. (2017). UTJECAJ TERMINA BERBE I MALČIRANJA NA SADRŽAJ NITRATNOG DUŠIKA U PERŠINU (Petroselinum crispum Mill. A. W. Hill) (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:838144
Saina, Arno. "UTJECAJ TERMINA BERBE I MALČIRANJA NA SADRŽAJ NITRATNOG DUŠIKA U PERŠINU (Petroselinum crispum Mill. A. W. Hill)." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:838144
Saina, Arno. "UTJECAJ TERMINA BERBE I MALČIRANJA NA SADRŽAJ NITRATNOG DUŠIKA U PERŠINU (Petroselinum crispum Mill. A. W. Hill)." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:838144
Saina, A. (2017). 'UTJECAJ TERMINA BERBE I MALČIRANJA NA SADRŽAJ NITRATNOG DUŠIKA U PERŠINU (Petroselinum crispum Mill. A. W. Hill)', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:838144
Saina A. UTJECAJ TERMINA BERBE I MALČIRANJA NA SADRŽAJ NITRATNOG DUŠIKA U PERŠINU (Petroselinum crispum Mill. A. W. Hill) [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2017 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:838144
A. Saina, "UTJECAJ TERMINA BERBE I MALČIRANJA NA SADRŽAJ NITRATNOG DUŠIKA U PERŠINU (Petroselinum crispum Mill. A. W. Hill)", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:838144