Bošnjak, T. (2017). UTJECAJ ULTRAZVUČNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA MALVAZIJA ISTARSKA (Vitis vinifera L.) (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:886345
Bošnjak, Tea. "UTJECAJ ULTRAZVUČNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA MALVAZIJA ISTARSKA (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:886345
Bošnjak, Tea. "UTJECAJ ULTRAZVUČNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA MALVAZIJA ISTARSKA (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:886345
Bošnjak, T. (2017). 'UTJECAJ ULTRAZVUČNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA MALVAZIJA ISTARSKA (Vitis vinifera L.)', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:886345
Bošnjak T. UTJECAJ ULTRAZVUČNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA MALVAZIJA ISTARSKA (Vitis vinifera L.) [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2017 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:886345
T. Bošnjak, "UTJECAJ ULTRAZVUČNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA MALVAZIJA ISTARSKA (Vitis vinifera L.)", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:886345