Validžić, A. (2018). IZRADA MACERATA AROMATIČNOG I ZAČINSKOG
BILJA U RAZLIČITIM KATEGORIJAMA KVALITETE
MASLINOVOG ULJA (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:968828
Validžić, Antonia. "IZRADA MACERATA AROMATIČNOG I ZAČINSKOG
BILJA U RAZLIČITIM KATEGORIJAMA KVALITETE
MASLINOVOG ULJA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:968828
Validžić, Antonia. "IZRADA MACERATA AROMATIČNOG I ZAČINSKOG
BILJA U RAZLIČITIM KATEGORIJAMA KVALITETE
MASLINOVOG ULJA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:968828
Validžić, A. (2018). 'IZRADA MACERATA AROMATIČNOG I ZAČINSKOG
BILJA U RAZLIČITIM KATEGORIJAMA KVALITETE
MASLINOVOG ULJA', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:968828
Validžić A. IZRADA MACERATA AROMATIČNOG I ZAČINSKOG
BILJA U RAZLIČITIM KATEGORIJAMA KVALITETE
MASLINOVOG ULJA [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2018 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:968828
A. Validžić, "IZRADA MACERATA AROMATIČNOG I ZAČINSKOG
BILJA U RAZLIČITIM KATEGORIJAMA KVALITETE
MASLINOVOG ULJA", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:968828