Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
IZRADA MACERATA AROMATIČNOG I ZAČINSKOG BILJA U RAZLIČITIM KATEGORIJAMA KVALITETE MASLINOVOG ULJA

Antonia Validžić (2018)
Veleučilište u Rijeci
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad

Validžić, A. (2018). IZRADA MACERATA AROMATIČNOG I ZAČINSKOG BILJA U RAZLIČITIM KATEGORIJAMA KVALITETE MASLINOVOG ULJA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:968828

Validžić, Antonia. "IZRADA MACERATA AROMATIČNOG I ZAČINSKOG BILJA U RAZLIČITIM KATEGORIJAMA KVALITETE MASLINOVOG ULJA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:968828

Validžić, Antonia. "IZRADA MACERATA AROMATIČNOG I ZAČINSKOG BILJA U RAZLIČITIM KATEGORIJAMA KVALITETE MASLINOVOG ULJA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:968828

Validžić, A. (2018). 'IZRADA MACERATA AROMATIČNOG I ZAČINSKOG BILJA U RAZLIČITIM KATEGORIJAMA KVALITETE MASLINOVOG ULJA', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 21.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:968828

Validžić A. IZRADA MACERATA AROMATIČNOG I ZAČINSKOG BILJA U RAZLIČITIM KATEGORIJAMA KVALITETE MASLINOVOG ULJA [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2018 [pristupljeno 21.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:968828

A. Validžić, "IZRADA MACERATA AROMATIČNOG I ZAČINSKOG BILJA U RAZLIČITIM KATEGORIJAMA KVALITETE MASLINOVOG ULJA", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:968828