prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ NAČINA EKSTRAKCIJE I SORTE GROŽĐA NA  ANTOKSIDATIVNU, ANTIMIKROBNU AKTIVNOST  DOBIVENIH EKSTRAKATA SJEMENKI I SADRŽAJ  PROANTOCIJANIDINA
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ NAČINA EKSTRAKCIJE I SORTE GROŽĐA NA ANTOKSIDATIVNU, ANTIMIKROBNU AKTIVNOST DOBIVENIH EKSTRAKATA SJEMENKI I SADRŽAJ PROANTOCIJANIDINA

Papandopulo, Louis
Veleučilište u Rijeci
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Papandopulo, L. (2016). UTJECAJ NAČINA EKSTRAKCIJE I SORTE GROŽĐA NA ANTOKSIDATIVNU, ANTIMIKROBNU AKTIVNOST DOBIVENIH EKSTRAKATA SJEMENKI I SADRŽAJ PROANTOCIJANIDINA (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:129687

Papandopulo, Louis. "UTJECAJ NAČINA EKSTRAKCIJE I SORTE GROŽĐA NA ANTOKSIDATIVNU, ANTIMIKROBNU AKTIVNOST DOBIVENIH EKSTRAKATA SJEMENKI I SADRŽAJ PROANTOCIJANIDINA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:129687

Papandopulo, Louis. "UTJECAJ NAČINA EKSTRAKCIJE I SORTE GROŽĐA NA ANTOKSIDATIVNU, ANTIMIKROBNU AKTIVNOST DOBIVENIH EKSTRAKATA SJEMENKI I SADRŽAJ PROANTOCIJANIDINA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:129687

Papandopulo, L. (2016). 'UTJECAJ NAČINA EKSTRAKCIJE I SORTE GROŽĐA NA ANTOKSIDATIVNU, ANTIMIKROBNU AKTIVNOST DOBIVENIH EKSTRAKATA SJEMENKI I SADRŽAJ PROANTOCIJANIDINA', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:129687

Papandopulo L. UTJECAJ NAČINA EKSTRAKCIJE I SORTE GROŽĐA NA ANTOKSIDATIVNU, ANTIMIKROBNU AKTIVNOST DOBIVENIH EKSTRAKATA SJEMENKI I SADRŽAJ PROANTOCIJANIDINA [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2016 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:129687

L. Papandopulo, "UTJECAJ NAČINA EKSTRAKCIJE I SORTE GROŽĐA NA ANTOKSIDATIVNU, ANTIMIKROBNU AKTIVNOST DOBIVENIH EKSTRAKATA SJEMENKI I SADRŽAJ PROANTOCIJANIDINA", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:129687

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.