završni rad
„UTJECAJ HLADNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA MALVAZIJE ISTARSKE (Vitis vinifera L.)“

Lara Zgrablić (2018)
Veleučilište u Rijeci
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad

Zgrablić, L. (2018). „UTJECAJ HLADNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA MALVAZIJE ISTARSKE (Vitis vinifera L.)“ (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:612593

Zgrablić, Lara. "„UTJECAJ HLADNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA MALVAZIJE ISTARSKE (Vitis vinifera L.)“." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:612593

Zgrablić, Lara. "„UTJECAJ HLADNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA MALVAZIJE ISTARSKE (Vitis vinifera L.)“." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:612593

Zgrablić, L. (2018). '„UTJECAJ HLADNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA MALVAZIJE ISTARSKE (Vitis vinifera L.)“', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 22.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:612593

Zgrablić L. „UTJECAJ HLADNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA MALVAZIJE ISTARSKE (Vitis vinifera L.)“ [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2018 [pristupljeno 22.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:612593

L. Zgrablić, "„UTJECAJ HLADNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA MALVAZIJE ISTARSKE (Vitis vinifera L.)“", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:612593