završni rad
IMPLEMENTACIJA HACCP SUSTAVA I PRIMJENA HALAL KVALITETE U HOTELU „ALHAMBRA“

Nikolina Martuslović (2018)
Veleučilište u Rijeci
Odjel sigurnosti na radu
Citirajte ovaj rad...

Martuslović, N. (2018). IMPLEMENTACIJA HACCP SUSTAVA I PRIMJENA HALAL KVALITETE U HOTELU „ALHAMBRA“ (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:949659

Martuslović, Nikolina. "IMPLEMENTACIJA HACCP SUSTAVA I PRIMJENA HALAL KVALITETE U HOTELU „ALHAMBRA“." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:949659

Martuslović, Nikolina. "IMPLEMENTACIJA HACCP SUSTAVA I PRIMJENA HALAL KVALITETE U HOTELU „ALHAMBRA“." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:949659

Martuslović, N. (2018). 'IMPLEMENTACIJA HACCP SUSTAVA I PRIMJENA HALAL KVALITETE U HOTELU „ALHAMBRA“', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 21.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:949659

Martuslović N. IMPLEMENTACIJA HACCP SUSTAVA I PRIMJENA HALAL KVALITETE U HOTELU „ALHAMBRA“ [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2018 [pristupljeno 21.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:949659

N. Martuslović, "IMPLEMENTACIJA HACCP SUSTAVA I PRIMJENA HALAL KVALITETE U HOTELU „ALHAMBRA“", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:949659