Didović, F. (2021). UTJECAJ KOMERCIJALNIH TANINA I MANOPROTEINA
NA SENZORNA SVOJSTVA VINA POŠIP (Specijalistički diplomski stručni). Poreč: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:994373
Didović, Frano. "UTJECAJ KOMERCIJALNIH TANINA I MANOPROTEINA
NA SENZORNA SVOJSTVA VINA POŠIP." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:994373
Didović, Frano. "UTJECAJ KOMERCIJALNIH TANINA I MANOPROTEINA
NA SENZORNA SVOJSTVA VINA POŠIP." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:994373
Didović, F. (2021). 'UTJECAJ KOMERCIJALNIH TANINA I MANOPROTEINA
NA SENZORNA SVOJSTVA VINA POŠIP', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, citirano: 12.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:994373
Didović F. UTJECAJ KOMERCIJALNIH TANINA I MANOPROTEINA
NA SENZORNA SVOJSTVA VINA POŠIP [Specijalistički diplomski stručni]. Poreč: Veleučilište u Rijeci; 2021 [pristupljeno 12.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:994373
F. Didović, "UTJECAJ KOMERCIJALNIH TANINA I MANOPROTEINA
NA SENZORNA SVOJSTVA VINA POŠIP", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, Poreč, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:994373