Jeličić, M. (2020). UTJECAJ ANTIOKSIDATIVNIH TANINA NA RAZINU
SUMPORNOG DIOKSIDA U BIJELIM VINIMA (Specijalistički diplomski stručni). Poreč: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:691265
Jeličić, Marijo. "UTJECAJ ANTIOKSIDATIVNIH TANINA NA RAZINU
SUMPORNOG DIOKSIDA U BIJELIM VINIMA." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:691265
Jeličić, Marijo. "UTJECAJ ANTIOKSIDATIVNIH TANINA NA RAZINU
SUMPORNOG DIOKSIDA U BIJELIM VINIMA." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:691265
Jeličić, M. (2020). 'UTJECAJ ANTIOKSIDATIVNIH TANINA NA RAZINU
SUMPORNOG DIOKSIDA U BIJELIM VINIMA', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:691265
Jeličić M. UTJECAJ ANTIOKSIDATIVNIH TANINA NA RAZINU
SUMPORNOG DIOKSIDA U BIJELIM VINIMA [Specijalistički diplomski stručni]. Poreč: Veleučilište u Rijeci; 2020 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:691265
M. Jeličić, "UTJECAJ ANTIOKSIDATIVNIH TANINA NA RAZINU
SUMPORNOG DIOKSIDA U BIJELIM VINIMA", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, Poreč, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:691265