Đurić, A. (2022). TEHNOLOGIJA IZRADE AROMATIZIRANOG ULJA, OCTA I MACERATA S PRAVOM MAJČINOM DUŠICOM THYMUS VULGARIS L. (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:769797
Đurić, Antea. "TEHNOLOGIJA IZRADE AROMATIZIRANOG ULJA, OCTA I MACERATA S PRAVOM MAJČINOM DUŠICOM THYMUS VULGARIS L.." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:769797
Đurić, Antea. "TEHNOLOGIJA IZRADE AROMATIZIRANOG ULJA, OCTA I MACERATA S PRAVOM MAJČINOM DUŠICOM THYMUS VULGARIS L.." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:769797
Đurić, A. (2022). 'TEHNOLOGIJA IZRADE AROMATIZIRANOG ULJA, OCTA I MACERATA S PRAVOM MAJČINOM DUŠICOM THYMUS VULGARIS L.', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 21.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:769797
Đurić A. TEHNOLOGIJA IZRADE AROMATIZIRANOG ULJA, OCTA I MACERATA S PRAVOM MAJČINOM DUŠICOM THYMUS VULGARIS L. [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2022 [pristupljeno 21.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:769797
A. Đurić, "TEHNOLOGIJA IZRADE AROMATIZIRANOG ULJA, OCTA I MACERATA S PRAVOM MAJČINOM DUŠICOM THYMUS VULGARIS L.", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:769797