Štrucelj, N. (2015). IDEJNI PLAN PROIZVODNJE PIVA U UGOSTITELJSKOJ PIVOVARI I PLANIRANJE U SIGURNOSTI (Specijalistički diplomski stručni). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:692192
Štrucelj, Nikša. "IDEJNI PLAN PROIZVODNJE PIVA U UGOSTITELJSKOJ PIVOVARI I PLANIRANJE U SIGURNOSTI." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:692192
Štrucelj, Nikša. "IDEJNI PLAN PROIZVODNJE PIVA U UGOSTITELJSKOJ PIVOVARI I PLANIRANJE U SIGURNOSTI." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:692192
Štrucelj, N. (2015). 'IDEJNI PLAN PROIZVODNJE PIVA U UGOSTITELJSKOJ PIVOVARI I PLANIRANJE U SIGURNOSTI', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:692192
Štrucelj N. IDEJNI PLAN PROIZVODNJE PIVA U UGOSTITELJSKOJ PIVOVARI I PLANIRANJE U SIGURNOSTI [Specijalistički diplomski stručni]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2015 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:692192
N. Štrucelj, "IDEJNI PLAN PROIZVODNJE PIVA U UGOSTITELJSKOJ PIVOVARI I PLANIRANJE U SIGURNOSTI", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:692192