prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj proteinskih ekstrakata kvasaca na kvalitetu vina Malvazija istarska (Vitis vinifera L.)
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj proteinskih ekstrakata kvasaca na kvalitetu vina Malvazija istarska (Vitis vinifera L.)

Matijašić, Denis
Veleučilište u Rijeci
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Matijašić, D. (2024). Utjecaj proteinskih ekstrakata kvasaca na kvalitetu vina Malvazija istarska (Vitis vinifera L.) (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:950373

Matijašić, Denis. "Utjecaj proteinskih ekstrakata kvasaca na kvalitetu vina Malvazija istarska (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:950373

Matijašić, Denis. "Utjecaj proteinskih ekstrakata kvasaca na kvalitetu vina Malvazija istarska (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:950373

Matijašić, D. (2024). 'Utjecaj proteinskih ekstrakata kvasaca na kvalitetu vina Malvazija istarska (Vitis vinifera L.)', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 23.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:950373

Matijašić D. Utjecaj proteinskih ekstrakata kvasaca na kvalitetu vina Malvazija istarska (Vitis vinifera L.) [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2024 [pristupljeno 23.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:950373

D. Matijašić, "Utjecaj proteinskih ekstrakata kvasaca na kvalitetu vina Malvazija istarska (Vitis vinifera L.)", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:950373

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.