Geissa, Đ. E. (2017). UTVRĐIVANJE KEMIJSKOG I MIKROBIOLOŠKOG SASTAVA KOMINE MASLINA I MOGUĆNOST NJENOG KORIŠTENJA U PREHRAMBENE I KOZMETIČKE SVRHE (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:803536
Geissa, Đurić Ester. "UTVRĐIVANJE KEMIJSKOG I MIKROBIOLOŠKOG SASTAVA KOMINE MASLINA I MOGUĆNOST NJENOG KORIŠTENJA U PREHRAMBENE I KOZMETIČKE SVRHE." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:803536
Geissa, Đurić Ester. "UTVRĐIVANJE KEMIJSKOG I MIKROBIOLOŠKOG SASTAVA KOMINE MASLINA I MOGUĆNOST NJENOG KORIŠTENJA U PREHRAMBENE I KOZMETIČKE SVRHE." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:803536
Geissa, Đ. E. (2017). 'UTVRĐIVANJE KEMIJSKOG I MIKROBIOLOŠKOG SASTAVA KOMINE MASLINA I MOGUĆNOST NJENOG KORIŠTENJA U PREHRAMBENE I KOZMETIČKE SVRHE', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 11.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:803536
Geissa ĐE. UTVRĐIVANJE KEMIJSKOG I MIKROBIOLOŠKOG SASTAVA KOMINE MASLINA I MOGUĆNOST NJENOG KORIŠTENJA U PREHRAMBENE I KOZMETIČKE SVRHE [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2017 [pristupljeno 11.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:803536
Đ. E. Geissa, "UTVRĐIVANJE KEMIJSKOG I MIKROBIOLOŠKOG SASTAVA KOMINE MASLINA I MOGUĆNOST NJENOG KORIŠTENJA U PREHRAMBENE I KOZMETIČKE SVRHE", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:803536