Fachin, L. (2016). UTJECAJ KOMERCIJALNIH S. CEREVISIAE KVASACA NA SENZORNI PROFIL I PRODUKCIJU SO2 U VINIMA MALVAZIJA ISTARSKA (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:800306
Fachin, Luka. "UTJECAJ KOMERCIJALNIH S. CEREVISIAE KVASACA NA SENZORNI PROFIL I PRODUKCIJU SO2 U VINIMA MALVAZIJA ISTARSKA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:800306
Fachin, Luka. "UTJECAJ KOMERCIJALNIH S. CEREVISIAE KVASACA NA SENZORNI PROFIL I PRODUKCIJU SO2 U VINIMA MALVAZIJA ISTARSKA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:800306
Fachin, L. (2016). 'UTJECAJ KOMERCIJALNIH S. CEREVISIAE KVASACA NA SENZORNI PROFIL I PRODUKCIJU SO2 U VINIMA MALVAZIJA ISTARSKA', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:800306
Fachin L. UTJECAJ KOMERCIJALNIH S. CEREVISIAE KVASACA NA SENZORNI PROFIL I PRODUKCIJU SO2 U VINIMA MALVAZIJA ISTARSKA [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2016 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:800306
L. Fachin, "UTJECAJ KOMERCIJALNIH S. CEREVISIAE KVASACA NA SENZORNI PROFIL I PRODUKCIJU SO2 U VINIMA MALVAZIJA ISTARSKA", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:800306