Milokanović, M. (2024). Primjena različitih bistrila u stabilizaciji vina Malvazije istarske (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:958778
Milokanović, Matija. "Primjena različitih bistrila u stabilizaciji vina Malvazije istarske." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:958778
Milokanović, Matija. "Primjena različitih bistrila u stabilizaciji vina Malvazije istarske." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:958778
Milokanović, M. (2024). 'Primjena različitih bistrila u stabilizaciji vina Malvazije istarske', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:958778
Milokanović M. Primjena različitih bistrila u stabilizaciji vina Malvazije istarske [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2024 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:958778
M. Milokanović, "Primjena različitih bistrila u stabilizaciji vina Malvazije istarske", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:958778