završni rad
UTJECAJ MACERACIJE MALVAZIJE ISTARSKE NA AROMATSKI SASTAV VINA

Matija Radolović (2016)
Veleučilište u Rijeci
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad

Radolović, M. (2016). UTJECAJ MACERACIJE MALVAZIJE ISTARSKE NA AROMATSKI SASTAV VINA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:437342

Radolović, Matija. "UTJECAJ MACERACIJE MALVAZIJE ISTARSKE NA AROMATSKI SASTAV VINA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:437342

Radolović, Matija. "UTJECAJ MACERACIJE MALVAZIJE ISTARSKE NA AROMATSKI SASTAV VINA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:437342

Radolović, M. (2016). 'UTJECAJ MACERACIJE MALVAZIJE ISTARSKE NA AROMATSKI SASTAV VINA', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 22.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:437342

Radolović M. UTJECAJ MACERACIJE MALVAZIJE ISTARSKE NA AROMATSKI SASTAV VINA [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2016 [pristupljeno 22.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:437342

M. Radolović, "UTJECAJ MACERACIJE MALVAZIJE ISTARSKE NA AROMATSKI SASTAV VINA", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:437342