završni rad
UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)

Marko Zgrablić (2017)
Veleučilište u Rijeci
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad

Zgrablić, M. (2017). UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.) (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:727773

Zgrablić, Marko. "UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:727773

Zgrablić, Marko. "UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:727773

Zgrablić, M. (2017). 'UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 22.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:727773

Zgrablić M. UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.) [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2017 [pristupljeno 22.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:727773

M. Zgrablić, "UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:727773